Dialogspillet: e-stimate lancerer nyt produkt

D I A L O G S P I L L E T

– gør forskellighed til en styrke

 

Arbejder du med udvikling af teams og grupper?

Dialogspillet er et skræddersyet sæt af spørgsmål og arbejdsark, der bliver genereret ud fra teamets profil. Spillet er ideelt til teamudvikling og giver dig et solidt, fagligt afsæt for at arbejde professionelt med udvikling af teams – og skaber især værdi for dig, der ønsker at forbedre samarbejdet og kommunikationen i et team.

 

Hør Jørgen C. Friis fortælle om Dialogspillet

 

5 gode grunde til at spille Dialogspillet:

· At skabe større forståelse for den enkeltes styrker og svagheder
· At forstå og italesætte gruppemedlemmers forskelle og ligheder
· At forbedre performance i teamet
· At styrke kommunikation og samarbejde i teamet
· At identificere kompetencer og udfordringer i teamet


Formålet med spillet er at give det enkelte teammedlem en bedre forståelse af sig selv, de andre og teamet som helhed. Ved at tale om de forskellige roller i teamet, bliver der skabt et grundlag for et fælles sprog, der gør det muligt at anerkende de forskellige kompetencer, som den enkelte bidrager med.